bygga A-traktor

vi spärrar din bil till a-traktor

bygga om bil till a-traktor

Att bygga A-traktorer på moderna bilar har blivit väldigt vanligt sedan Transportstyrelsen ändrade reglementet för A-traktorer.
Funderar du på att bygga om bil till epa så kan vi på Cartune hjälpa till att programmera om styrenheten för att spärra hastigheten till max 30 km/h.
I princip alla nyare bilar kan spärras via ECU:n för att inte gå snabbare än 30 km/h och registreringsbesiktas sedan som A-traktor.
Vi kan hjälpa till att spärra era styrdon till 30 km/h. En fartspärrsprogrammering innebär att vi programmerar om styrenheten så bilen inte kan gå snabbare än 30 km/h.

vad vi kan göra

● Bensin och diesel● Både manuella och automatiska växellådor● Elektroniskt spärrad vid 30 km/h via mjukvaran● Omprogrammering av ECU/motorstyrenhet● Intyg till registreringsbesiktningen● Hela byggen, från bil till färdig registrerad A-traktor

pris & förfrågan

Priset för att programmera om bilens styrenhet till A-traktor är 6990 kr. När vi programmerat klart och kan garantera att bilen inte gör mer än 30 km/h skriver vi ett intyg som du tar med till registreringsbesiktningen.
Om du vill konvertera din bil till A-traktor så ring oss på 010-16 16 770 för att se vad vi kan erbjuda just ditt fordon.