sekretesspolicy

Vilken typ av information vi samlar inFör att kunna lämna en kostnadsfri offert behöver vi ha ditt namn, e-postadress, telefonnummer och registreringsnummer.
Hur vi använder informationenVi använder endast informationen för att kunna skicka den kostnadsfria offert som ni begär. Ni kommer även kunna få nyhetsbrev från oss.
Vi delar inte med oss av informationenInformationen som du delar med oss används enbart för att kunna informera dig om våra tjänster. Vi kommer aldrig att dela din information med tredje part.
Registerutdrag eller ta bort informationenÖnskar du veta vilken information som vi har om dig, så maila från den mailadress som du angivit när du registrerade dig så sänder vi över informationen till dig. Önskar du få informationen bortplockad så skriv det i mailet. Ni når oss på es.enutrac%40tkatnok
Juridiska begäranden gällande informationIfall någon svensk myndighet begär information som de har juridiska rättigheter till så kommer dessa att lämnas ut. Om de inte har laglig rätt att ta del av informationen kommer vi aldrig dela med oss av den till någon.
Ändring av sekretessrutinernaSkulle eventuella ändringar kring våra sekretessrutiner ske kommer ni bli meddelande om dessa via e-post i god tid innan ändringen.
Ifall du har några frågorOm du har några frågor kan du kontakta oss via e-post på es.enutrac%40tkatnok
Giltighetsdatum för sekretesspolicynDenna sekretesspolicy gäller från 1 september 2020 och framåt.