våra tjänster

här listar vi våra tjänster.

motoroptimering: steg 1

För dig som vill få högre effekt och lägre bränsleförbrukning. Ger dig de extra hästkrafterna som behövs för att du tryggt och säkert ska kunna köra om. När du gör en steg 1 optimering så kan du förvänta dig en bränslebesparing upp till 10%.
Pris: från 5990 kr

motoroptimering: steg 2

För dig som är mer intresserad av att få ut mer av din motor. Här får du mer hästkrafter men bränslebesparingen blir inte lika stor.
Pris: från 6990 kr

Dpf inaktivering - dpf off

DPF står för dieselpartikelfilter. Lyser varningslampan för ditt dieselpartikelfilter så behöver din bil en tillsyn. Att byta dieselpartikelfilter är ofta ett väldigt kostsamt ingrepp. Vi har en lösning för dig som vill inaktivera DPF:en med en DPF OFF. Kontakta oss för mer information.
Pris: från 3 490 kr

Egr inaktivering - egr off

EGR (efter engelska Exhaust Gas Recirculation) eller avgasåtercirkulation som det heter på svenska återleder en mindre del av avgaserna till motorns insugssida på diesel- och bensinmotorer. EGR-ventilen har en tendens att börja krångla. Har du råkat ut för det kan vi inaktivera EGR:en med en EGR OFF. Kontakta oss för mer information.
Pris: från 3 490 kr

adblue inaktivering - adblue off

Är du trött på att behöva fylla på AdBlue? Avaktivera Adblue med en AdBlue OFF.
Pris: från 2 490 kr

start & stopp inaktivering

Har du tröttnat på att bilen stänger av sig vid rödlysena? Vi kan hjälpa dig att inaktivera den funktionen så bilen aldrig stänger av sig själv igen.
Pris: 1 490 kr

toppfartspärr inaktivering - V-MAX OFF

Nyare bilar har ofta en toppfartspärr vilket begränsar hur fort bilen kan gå. Om du vill kan vi inaktivera denna funktionen med en V-MAX OFF.
Pris: från 2 490 kr

få en kostnadsfri offert

tack för din förfrågan!

Vi försöker alltid svara inom 24 timmar.

Can't send form.

Please try again later.