våra tjänster

här listar vi våra tjänster.

motoroptimering

För dig som vill få högre effekt och lägre bränsleförbrukning. Ger dig de extra hästkrafterna som behövs för att du tryggt och säkert ska kunna köra om. När du gör en optimering så kan du förvänta dig en bränslebesparing upp till 10%.

bygga om bil till a-traktor

Vi hjälper dig att spärra bilens hastighet till 30 km/h och kan även bistå med hjälp för hela ombyggnationen så bilen är redo för registreringsbesiktning till A-traktor. Läs mer genom att klicka här.

Dpf inaktivering - dpf off

DPF står för dieselpartikelfilter. Lyser varningslampan för ditt dieselpartikelfilter så behöver din bil en tillsyn. Att byta dieselpartikelfilter är ofta ett väldigt kostsamt ingrepp. Vi har en lösning för dig som vill inaktivera DPF:en med en DPF OFF. Kontakta oss för mer information.

Egr inaktivering - egr off

EGR (efter engelska Exhaust Gas Recirculation) eller avgasåtercirkulation som det heter på svenska återleder en mindre del av avgaserna till motorns insugssida på diesel- och bensinmotorer. EGR-ventilen har en tendens att börja krångla. Har du råkat ut för det kan vi inaktivera EGR:en med en EGR OFF. Kontakta oss för mer information.

adblue inaktivering - adblue off

Är du trött på att behöva fylla på AdBlue? Avaktivera Adblue med en AdBlue OFF.

start & stopp inaktivering

Har du tröttnat på att bilen stänger av sig vid rödlysena? Vi kan hjälpa dig att inaktivera den funktionen så bilen aldrig stänger av sig själv igen.

toppfartspärr inaktivering - V-MAX OFF

Nyare bilar har ofta en toppfartspärr vilket begränsar hur fort bilen kan gå. Om du vill kan vi inaktivera denna funktionen med en V-MAX OFF.