Motoroptimering till husbilen

därför ska du optimera husbilen

När du gör en husbil motoroptimering så ser vi till att du får ordentligt med vridmoment för att underlätta körningen. 
Den högre effekten hjälper dig att ta dig över krönet snabbare och det blir lättare att bibehålla marschfarten då du kommer kunna ligga kvar på högre växlar och använda vridmomentet istället för att växla ned och tappa fart. Istället för att bli omkörd av lastbilar, är det du som kommer köra om.

Lägre bränsleförbrukning

När du gör en motoroptimering i din husbil kan du räkna med bränslebesparingar på upp till 10%. Förbränningen i motorn effektiviseras vilket resulterar i att bränsleförbrukningen minskar.
Bilen kommer upplevas som mer lättkörd då motorn kommer orka ligga kvar på högre växlar i uppförsbackar och i lägre hastigheter än original.

Mer körglädje efter optimering av husbilen

När du gör en motoroptimering av din husbil så kommer gasresponsen öka. Dessutom kommer du känna en jämn och kraftfull effektkurva när du behöver den som mest, till exempel vid en omkörning eller när du ska ut på motorvägen.
Du kommer märka av hur bilen svarar betydligt bättre på gasen och accelerationen är mer allert vilket resulterar i en roligare och trevligare körupplevelse.

Skräddarsydd motoroptimering för just din husbil

Vi anpassar motoroptimeringen efter varje fordonsmodells specifika förutsättningar. Det resulterar i en mer kraftfull och dynamisk motor som ger dig bättre prestanda utan att överskrida de gränser som motorn är konstruerad för.
Är du less på att du behöver växla ned för din husbil saknar kraft så kan en motoroptimering för din husbil vara någonting för dig. Om du kontaktar oss via mail eller via formuläret på startsidan så får du ett svar inom 48 timmar med vad vi har att erbjuda just din husbil.